Pixel;
Aan het laden, even geduld A.U.B.

040 - 22 17 255

info@paramountfitness.nl

NIEUWS

HomeNIEUWS
HomeNIEUWS
single image

De racebaan

Bonk! Bonk! Bonk! Daar werd op de deur geklopt. En nog niet zo zachtjes ook. Vol verwachting klopte mijn hartje. Sinterklaas!!!!!!!

Lees meer  
single image

Hoge nood....

Normaal gesproken komt registreert het brein tal van lichamelijke sensaties. Één daarvan is een volle blaas. Op de één of andere manier volgt die registratie bij mij nogal kort op die volle blaas

Lees meer  
single image

Meer bewegen? Waarom?

Het menselijk lichaam is volledig ingericht op beweging. Beweging is letterlijk noodzakelijk om te kunnen overleven. Probeer maar eens een glas water te drinken en een boterham te eten zonder te bewegen.

Lees meer  
single image

De wonderpleister en de magische rots...

Kortgeleden verscheen een man in mijn zaak. Hij vertelde mij, dat hij jaren lang gewerkt had aan een product waarmee mensen in extreem korte tijd enorm veel gewicht kunnen verliezen.

Lees meer  
single image

Een rug als een wokkel...

Op vakantie gaan is geweldig natuurlijk en al zeker als je zelf vindt dat je het echt verdiend hebt. Paar uurtjes op Schiphol hangen, stukje vliegen, stukje met de touringcar en een wat minder comfortabel bed dan ik gewend ben

Lees meer  
single image

Vakantiekilo’s...

Zeventien jaar was ik. De allereerste keer dat ik echt op vakantie ging. Mijn middelbare school nog net niet afgerond. De eerste tekenen van een heuse baard verschenen op mijn kin.

Lees meer  
single image

Afvallen... geen risicoloze sport

Dàh durvde gééj tog nie! Ik vertaal het eventjes voor je: `Dat durf jij toch niet'. Exact die woorden waren nodig om mij iets te laten doen, wat niemand anders deed. Ik was 11 jaar en stond op een bouwsteiger, ongeveer 5 meter boven de grond.

Lees meer  
single image

Bewegen is lekker... èn slim

Ken je dat? Je hoofd voelt als een blok beton, je gedachten vliegen alle kanten op, niks lukt, alles zit tegen, de ene negatieve gedachte na de andere neemt bezit van je bovenkamers. Stress! Het enige wat je wil, is rust. Willen is niet automatisch...

Lees meer  
single image

Over idolen en zo...

Toen ik een jaartje of 10 was, wist ik het zeker. Ik zou zoals Niki Lauda worden. Ietsje later besloot ik, dat ik de gitarist van Deep Purple wilde worden. Zo rond mijn 17e werd mijn overtuiging nog sterker, Één van de mensen die ik het meest...

Lees meer  
single image

Vloerolie, bewegen werkt ook!

Het is inmiddels twee weken geleden. Mijn vrouw staat naast het bed. Tenminste, een nog slaapdronken gedeelte van mijn wezen lijkt zoiets waar te nemen. "Dat jij dat niet ruikt"? Met de grootste moeite krijg ik het voor elkaar om mijn linkeroog te openen...

Lees meer  
single image

Perfect Performance

Yes ! Gelukt! Het viel niet mee, maar het is ons uiteindelijk toch gelukt. De beste en vooral leukste trainers van Nederland komen naar Paramount. Hoe breed moet ik staan bij het squatten? Hoe plaats ik mijn handen bij de deadlift?

Lees meer  
single image

Twee voetjes op de grond...

Zo met enige regelmaat bekruipt mij het ietwat arrogante gevoel, dat ik er wel een beetje verstand van heb. Van trainen, bewegen, voeding, afvallen en aankomen. Maar kortgeleden werd ik weer met twee voetjes vast op de grond gezet...

Lees meer  
single image

Tenderloin Steak en rolletjes...

Het is alweer enkele jaren geleden. Sterker nog, heel veel jaren geleden. Tot grote ergernis van mijn vrouw ben ik helaas niet zo goed in het onthouden van onze trouwdatum...

Lees meer  
single image

Alles moet kloppen...

Drie oefeningen voor de billetjes, twee voor de rug, vier voor de kipfiletjes die zo hardnekkig blijven schudden als je naar de buurvrouw zwaait en uiteraard 20 minuten op de...

Lees meer  
single image

De beste versie van jezelf...

Het is nieuw, het is hot! De beste versie van jezelf worden. En laat ik eens ongegeneerd met de deur in huis vallen. Het is een ziekmakende gedachte die ons opgedrongen wordt door de...

Lees meer  
single image

Extra kcal verbranden...

Identification of the excess post-excercise oxygen consumption (EPOC) following submaximal excercise. Goedemorgen. Dat moet toch minimaal geschreven zijn door iemand die er echt verstand van heeft, niet?

Lees meer  
single image

10 dgn. per jaar skiën genoeg?

Da’s best een ietwat vreemde vraag. Maar wel een vraag die regelmatig bij me opkomt als mensen zich voor het eerst naar de sportschool wagen om iets aan hun gezondheid te gaan doen. Veel mensen stellen me ...
Lees meer  
single image

Vet verbranden

Laten ik eens beginnen met de aanleiding van dit verhaal. Mannen kunnen niet multi-tasken. Dat mag er gerust eens ingewreven worden bij mannen. Wees gerust, vrouwen kunnen dit evenmin. Maar waarom deze opening? 
Lees meer  
single image

Morgen dan???

A“Het zit bij ons in de familie”... Iedereen aan tafel was het hiermee eens. Die tafel stond in mijn ouderlijk huis. Lang geleden, dat wel. Zoals altijd enorm gezellig. Mijn moeder vierde haar verjaardag altijd groots. 
Lees meer  
single image

If it ain’t broke...

Aangezien mijn hoofdharen heel vaak iets anders willen dan wat ik eigenlijk wil, doe ik regelmatig een boodschapje bij de drogist. Bij de afdeling “haarverzorging” zoek ik dan een potje of een tube met lekkere krachtige gel.
Lees meer  
single image

KickFun...

kickfun is een intensieve dynamische les, een super vetverbrander, verstevigt het gehele lichaam en zorgt ervoor dat jouw conditie met sprongen vooruit gaat. maar vooral veel fun! schrijf je nu in aan de balie! VOL=VOL!
Lees meer  
single image

Omhoog vallen

Mensen met overgewicht worstelen al jaren, zo niet hun hele leven, met hun gewicht. Zij, maar ook hun hele omgeving, zijn constant bezig met hun gewicht en het heeft ze niets gebracht. Er zijn inmiddels tal van onderzoeken...
Lees meer  
single image

Love2Dance

Een geheel nieuwe laagdrempelige les, gegeven door onze lieve Kirsten! Samen dansen op instapniveau. Kirsten staat te popelen om samen met jou te bewegen op gezellige muziek! Je bent van harte welkom!
Lees meer  
single image

In de file...

Staat u ook weleens in de file? Ik denk dat veel lezers nu met ja antwoorden. U bent ergens naar de grote stad geweest. Voor het werk of om te winkelen. Om weer thuis te komen, moet u een stukje over de snelweg rijden.
Lees meer  
single image

Leuker, kun je het maken...

Een jaartje of 30 geleden, stelden mensen me regelmatig dezelfde vraag. “Ben je niet bang dat alles gaat hangen als je strakjes ouder bent”? Dat was in de tijd dat ik gemiddeld 7 dagen per week in de sportschool te vinden was.
Lees meer  
single image

Sanne Leenman

Sanne Leenman is een online, gecertificeerd personal trainer, voedingscoach, WBFF model en internationaal spreker. Haar focus ligt op het maken van voedingsschema's, het geven van voedingscoaching en (online) personal training.
Lees meer  
single image

UC Dance is weer begonnen

Yessss,…...de Zomervakantie is voorbij en dat betekent dat Dansschool UC Dance weer met ontzettend veel enthousiasme en plezier start met een nieuw Dansseizoen. Op maandag 28 augustus jl. hebben zij de aftrap gehad van seizoen 2017/2018.
Lees meer  
single image

Dokter Fox

Lekker aan het zwembad. Temperatuur 38 graden. Ik balanceer ergens tussen volop genieten en zwaar afzien. Aangezien ik op vakantie ben, besluit ik te kiezen voor het eerste, volop genieten. Ik neem een duik in het zwembad en laat mezelf eventjes afkoelen.
Lees meer