PARAMOUNT FITNESS WAALRE

OVER PARAMOUNT FITNESS WAALRE

Niet iedereen heeft hetzelfde gevoel bij sporten, bewegen, ontspannen en plezier hebben. Ook heeft niet iedereen dezelfde doelstelling. Dat begrijpen wij bij Paramount Fitness maar al te goed… Wij horen graag van jou wat juist jóuw wensen of doelstellingen zijn. Of je nu simpelweg wilt bewegen in een gezellige sfeer, wilt afvallen of juist wilt werken aan een sterker en vitaler lichaam, je bent van harte welkom! Wij bieden tal van mogelijkheden en uitdagingen voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Voor de beginner óf voor de doorgewinterde sporter! En alles daar tussenin. Loop gerust eens binnen voor een kennismaking, wij staan u graag te woord. Voor een gratis proefles of proefweek adviseren wij u om te bellen voor een afspraak.

ONS TEAM

Leon Van Meijel

Hoi. Mijn naam is Leon. Ik werk vanuit mijn passie. Vanuit mijn passie ontstond mijn missie. Het verbeteren van de fitness industrie. Deze industrie staat helaas bol van de fabels en onwaarheden. Ik werk vanuit 3 elementen. Science, Data en Logic. Met 1 centraal punt. De mens !!!

– Fitness –
Coaching –
Personal Trainer –
Parkinson Trainer
Henselmans gecertificeerd

Helene Van Meijel

Hoi. Ik ben Hélène. De vrouw van Leon en de duizendpoot binnen Paramount. Ik geef o.a. groepslessen. Ben altijd graag met mensen bezig en voel me in mijn element achter onze gezellige bar. Ik houd van gezelligheid en zorg ervoor dat je graag bij ons komt.

Fitness –
Spinning
– SeniorènFit –
– Planning –

Thibaud Koogje

Hoi. Mijn naam is Thibaud. Personal Trainer, Leefstijlcoach, Fitness Instructeur en groepslesdocent en in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik vind het leuk om je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke leefstijldoel.

– Fitness –
– Groepslesdocent –
– Personal Trainer –

– Life Style Coaching –
– StepiBility –
– Fysiotherapie –

Bart Koehorst

Hoi! Ik ben Bart, Mijn interesse en kennis spitst zich met name toe op de Bayesiaanse methode van krachttraining.
Hardcore bodybuilding met wetenschappelijke onderbouwing. Hierbij word logiscj redeneren en kritisch beargumenteren verkozen boven de traditionele ‘broscience’.

Coaching –
– Personal Trainer –
Online Coaching –
Henselmans gecertificeerd

Astrid Van Gammeren

Hallo. Ik ben Astrid. Ik geef met heel veel plezier de lessen Spinning, XCO en Small Group Training. Ik deel mijn enthousiasme, over lekker bewegen, graag met de deelnemers in al mijn lessen!


– Fitness –
– Groepslessen –
– BBB –
– Spinning –

– X-CORE –

Sanne Leenman

Hoi ik ben Sanne, ik ben een online, gecertificeerd personal trainer, voedingscoach, WBFF model en internationaal spreker. Mijn focus ligt op het maken van voedingsschema’s, het geven van voedingscoaching en (online) personal training.


– Online Training –
– Personal Training –
– Voedingscoaching –
Henselmans gecertificeerd

Lousanne Van Der Werf

Hoi ik ben Lousanne, geriatrie- oedeem- parkinson- mindfulness fysiotherapeut. Bewustwording is een rode draad door mijn werk. Bewustzijnscoaching is dan ook een waardevolle aanvulling tijdens de fysiotherapie. Pijn is vaak een gevolg, bewust worden van de oorzaak helpt klachten voorkomen in de toekomst.

Fysiotherapeute –
Bewustzijnscoach

Dave Meulendijks

Hoi, Dave Meulendijks is mijn naam. Van Personal Trainer tot bootcamper, van fitness- tot groepslesinstructeur. Van Kickfun tot spinning oftewel Entertrainer. Door al mijn ervaringen samen te smelten, krijg JIJ die Unieke training! Zó krijg je weer zin om te sporten want: “De beste manier om iets te bereiken is om te beginnen!”

Kick Fun –
Personal Trainer
– JIJ & DAVE SPORTS –

IMPRESSIE